About Us

Hai semua. Terima kasih sudi menjenguk di website saya. Saya Siti Nor Amira adalah pemilik kepada website ini.

Siapa saya?

Saya seorang peniaga online berdaftar dengan ssm yang berpengalaman hampir 5 tahun dalam perniagaan online ini. Saya mula berniaga pada tahun 2015 di mana saya mula bekerja dan saya dapati pendapatan yang saya peroleh makan gaji tak cukup untuk saya tanggung kehidupan saya. Dari tahun pertama saya berniaga sehingga sekarang saya hanya memilih satu niche sahaja iaitu pakaian. Dan sekarang saya cuma memasuki beberapa bidang lain. Try and repair orang kata.

Saya Stokist besar bagi tudung bawal printed nombor satu Malaysia iaitu Kekaboo, Mirabelle, Ladorra dan plain Belleboo. Tudung-tudung bawal ni direka khas untuk stylish, modest, elegant dan fashionable untuk digayakan sepanjang hari tanpa rasa panas dan tidak selesa.

Anda boleh menggayakan tudung bawal ini untuk apa-apa aktiviti dan events dari perjumpaan biasa, ke tempat kerja hingga ke kenduri, beraya dan majlis-majlis rasmi. Saya harap tudung bawal ini bukan sahaja untuk pergayaan tetapi lebih selesa dan mudah di pakai ke mana-mana sahaja. 

Tudung bawal ini berasal dari fabrik tinggi kualiti voile dan menggunakan kaedah silk screen hand-printed.

 

Selain tudung bawal, saya juga menjual buku-buku keluaran Karangkraf, baju kurung modest dari Mawar Cotton, Spray Mulut Nora Essential dan produk Magic Blue.
 

 

Boleh hubungi saya di talian: 

Panggilan sahaja  +60199135334

Whatsapp sahaja +60139743726 

 

Sun - Sat 9.30am - 4.30pm

Corporate Email : diramaisarah.sales@gmail.com 

Online Store Email : mkmirakhair@gmail.com